onsdag 13 april 2011

Överfallet

Thorsten är en underlig interrn, han har överfallit en främmande 62-årig kvinna enbart i syfte att förklara sin "godhet" genom att hjälpa henne upp på benen och låta henne gå. Han är djupt frustrerad av att ingen här på kliniken förstår honom, han tycker att det var en "genuint god handling som förtjänar beröm istället för straff".

Han hade planerat hela saken och fann ett lämpligt offer, alltså denna kvinna, och när han låg över hennes skräckslagna ansikte på marken sa han att han skulle låta henne gå. Han gjorde detta för att visa hur god han var och att godheten alltid segrar. Han menar att hon måste ha fått "djup insikt" och att han därmed skänkte henne en "fin gåva".

Jag frågade honom idag varför han inte kan inse att kvinnan inte ser saken på det sättet som han gör. Då spände han ögonen i mig och sa: "Jag hör att du också saknar insikt!".

4 kommentarer:

  1. Haha! Vilken jävla lirare asså! Klipp till honom över näsbenet och sej att du bara ville vara snäll. Fy fan vilket drägg det finns på anstalterna idag asså.

    Micke R Ohlsson

    SvaraRadera
  2. Drägg på anstalterna? Skulle inte tro det. Jag känner en hel del som både suttit och sitter inne och det är inga korkade snubbar. Vem fan klarar av att planera ett rån? För att inte tala om att klara av pressen då man måste genomföra det under hot från bossen, nej, fy fan vad du har fel bild. Finkan är vår tids mest iq-kompakta nätverk.

    Erik

    SvaraRadera
  3. "Vår tids mest iq-kompakta nätverk"? Hur fan menar du?

    RS

    SvaraRadera
  4. Ja vad menar du egentligen Erik?


    /Varma hälsningar, Sofie (Jag bor utanför Skåne, var bor du?)

    SvaraRadera